Transport en verhuizingen

Peper Boedelbeheer is naast het ontruimen van woningen ook gespecialiseerd in transport en verhuizen. Dit kan een grote verhuizing zijn waarbij uw huisraad van een eengezinswoning of appartement moet worden verhuisd. Maar u kunt hierbij ook denken aan het enkel verhuizen van kleine huisraad, zoals enkele meubels of een piano. Ook voor deze klussen kunt u Peper Boedelbeheer inhuren.

Kosten

Net als een woningontruiming is ook elke verhuizing of elk transport weer anders. Wij baseren de prijs daarom op de individuele omstandigheden. Bijvoorbeeld naar de omvang van de huisraad, het type woning en de locatie. Afhankelijk van de omvang van de klus en de hoeveel tijd wij hiervoor inplannen, kunnen wij ook inschatten welke verhuiswagen wij zullen inzetten. De verhuiswagens worden inclusief chauffeur verhuurd.

Wij komen daarom graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Op basis daarvan maken wij een prijsopgaaf. Vervolgens zullen wij na uw akkoord de verhuizing zo snel mogelijk inplannen.

Kosten

Net als een woningontruiming is ook elke verhuizing of elk transport weer anders. We baseren de prijs daarom op de individuele omstandigheden. Bijvoorbeeld naar de omvang van de huisraad, het type woning en de locatie. Afhankelijk van de omvang van de klus en de hoeveel tijd we hiervoor inplannen, kunnen we ook inschatten welke verhuiswagen we zullen inzetten. De verhuiswagens worden inclusief chauffeur verhuurd.

We komen daarom graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken. Op basis daarvan geven we een prijsopgaaf. Vervolgens zullen we na uw akkoord de verhuizing zo snel mogelijk inplannen.

Seniorenverhuizing

Er kan een moment komen wanneer u of een dierbare kleiner gaat wonen. Bijvoorbeeld bij een verhuizing naar een zorginstelling. Dit is vaak een grote onderneming, want waar te beginnen en welke spullen kunnen worden meegenomen? En het is goed mogelijk dat u alle overige boedel (tijdelijk) ergens wilt opslaan.

Peper Boedelbeheer biedt u graag een helpende hand. Bij de verhuizing naar de nieuwe woning zorgen wij ervoor dat de spullen met zorg en beleid worden ingepakt. Wij verhuizen de spullen naar de nieuwe woning en zorgen dat ze ook weer uitgepakt worden. Zo is de verhuizing van A naar B volledig geregeld.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bedankt voor uw bericht, het is verzonden.
Oeps er is iets fout gegaan, probeer het aub nog een keer.